Ismerd meg és győzd le a puffadás okait!

Egyre gyakoribb jelenség a kellemetlen puffadás a férfiak és a nők körében is. Ezt a jelenséget leginkább a helytelen életmód váltja ki, ezen belül is a belekben felhalmozódott gyomor és bélrendszeri gázok keveréke. A bélgázt szimbiotikus baktériumok, élesztő gombák termelik, a bélgázok kellemetlen szagát pedig a bennük levő kéntartalmú gázok. Maga a hasi puffadás, illetve a bélgázok távozása természetes jelenség, ritkán jár együtt egészségügyi kockázattal.

A puffadás okai étkezés után bosszulják meg magukat a legtöbbször. Persze a puffadás és annak következménye normális folyamat, ettől függetlenül a vele járó gázok távozása sokszor igencsak kellemetlen. Ha tenni akarsz a puffadás okai ellen akkor érdemes lecsökkenteni a puffasztó ételek bevitelét, valamint kerülni kell a cukros ételeket, és a szénsavas italokat. Ügyelni kell arra is, hogy az ételt alaposan rágd meg, nyugodt körülmények között fogyaszt az ebéded. A fizikai aktivitás, a rendszeres testmozgás az emésztőrendszer optimális működéséhez, a puffadás okainak elkerüléséhez elengedhetetlen.

Haspuffadás

Haspuffadás

Ha semmi sem segít, akkor a hasi puffadás okai ellen természetesen választhatsz orvosi segítséget is. Az általunk ajánlott Degasin rendkívül hatékony orvostechnikai eszköz, amelynek hatóanyaga az úgynevezett szimetikon. A szimetikon meggátolja, de legalább is lecsökkenteni a bélgáz képződését, ezáltal enyhítheti a hasi- és bélpanaszokat. A Degasin hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Magas hatóanyag tartalma által már napi egy-két kapszula is segít leküzdeni a puffadás okait.

Ha szeretnél egy időre megszabadulni a kínzó puffadástól, ha keresed azt a hatékony, de teljesen megbízható kapszulát, ami a segítségedre lehet a puffadás okai ellen folytatott harcban, akkor egyértelműen a Degasin kapszulára van szükséged.