Ismerd meg az adózás 2014-es lényegi változásait!

Ha téged is érdekelnek a nemrégiben bekövetkezett változások, szeretnéd tudni, hogy pontosan mit is jelent az, hogy az elmúlt év novemberében megváltoztak az adózással kapcsolatos törvények, ezek mennyire vannak kihatással rád és családodra, mindezt pedig közérthető, de részletes megfogalmazásban szeretnéd elolvasni, akkor honlapunkon a helyed, ahol máris választ kapsz minden kérdésedre.

Az adózás 2014 során számos könnyítést tartalmaz, éppen ezért érdemes minél hamarabb megismerni a részleteket, hogy aztán annak függvényében tudj cselekedni, illetve, hogy ne az adó törvényekkel ellentétesen cselekedj. Az új törvény többek között a családok számára is nyújt némi kedvezményt. Ez azt jelenti, hogy a családokat érintő adóalap-kedvezmény igénybe nem vett összegét érvényesíteni lehet már a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból is, valamint a gyermekek után járó családi kedvezmény igénybevételének lehetősége is kibővül. Ez a változás nagyjából 260 ezer családnak adott könnyítést!

Adózás 2014

Adózás 2014

Az adózás 2014-ben bekövetkezett változásai a családok mellett pozitívan érintik a munkáltatókat is adott esetekben. A kismamákat foglalkoztató munkaadók például a három- vagy többgyermekes anyák foglalkoztatása esetén kapnak kedvezményt, ami abban merül ki, hogy a már meglévő 3 éves szociális hozzájárulási adókedvezmény további 2 évvel bővült. Ez a szabályozás körülbelül 65 ezer embert érint. Ez viszont még nem minden, ugyanis a szabad vállalkozási zónákban foglalkoztatottak után további kedvezményt kapnak a munkaadók, avagy kiszélesedik a beruházási hitelekhez kapcsolódó társasági adókedvezmény is.

A bővebb és a részletesebb információk érdekében keresd fel honlapunkat, ahol máris választ kapsz kérdéseidre, ahol megtudhatod, hogy az adózás 2014-ben bekövetkezett változásai miként is befolyásolják a már megszokott adózási szokásaid, kötelességeid!