Inverteres klíma akció komplex szolgáltatások mellett!

A vásárlók nagy kedvence a prémium kategóriát képviselő Fujitsu légkondicionáló berendezések, most az inverteres klíma akció keretén belül vállalatunk által hihetetlen kedvezmények és minőségi szolgáltatások mellett vásárolható meg! A Fujitsu a legtöbb országban vezető szerepet tölt be a klíma technika gyártásában, hiszen hosszú évtizedek óta fennálló kitűnő hírnevét a vásárlók az egész világon méltányolják és meg is bíznak benne.

Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

Amennyiben él a klíma akció nagyszerű lehetőségével az Ön számára is adott a kiváló minőség, a lehető legjobb árérték arány. A Fujitsu klíma a legnagyobb modell választékot kínálja. Így mindig kiválasztható az igények és az épület jellemzőinek legjobban megfelelő berendezés, megfizethető áron. Cégünk által kínált klíma akció keretében azonban többet adunk, mint egy jó ár. Komplex szolgáltatások egész sorával állunk rendelkezésére: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, teljes körű kivitelezés, beüzemelés, karbantartás és műszaki segítség hétvégén is. Így Ön nem csak egy sok éven át megbízhatóan működő és tartós klíma berendezés tulajdonosa lesz, hanem a gazdaságos üzemeltetésből adódóan pénzt is megtakarít. Mind emellett a Fujitsu klímái a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelelnek. Igényesen formatervezett inverteres klíma berendezésük harmonikusan illeszkednek szinte bármilyen környezetbe.

Oldalfali klíma akció otthonába

Oldalfali klíma akció otthonába

Az inverteres klíma akció megjelenését már csak azért is érdemes figyelnie, mivel még a legegyszerűbb Fujitsu légkondicionáló berendezés is minőséget képvisel. Nagyszerűen üzemeltethető szinte mindenütt, otthonában, irodájában vagy akár üzletében is. Abszolút kedvező az árérték arány, ha a magas minőség és a gazdaságos üzemelés is szempont. Ha Önnek is fontos a minőség és nem akar külön szerelőt keresni, a klíma akció keretében komplex szolgáltatások sorát nyújtunk.

Kazettás inverteres klíma irodájába

Kazettás inverteres klíma irodájába

Budapesten, illetve Pest megye egész területén a klíma rendszerek minden igényt kielégítő telepítését szakképzett és gyakorlott szerelőink biztosítják. Sőt ha nem biztos a megfelelő inverteres klíma kiválasztásában, akkor csak egy telefonjába kerül, és a szakemberek megjelennek a helyszínen. A helyszíni felmérést követően írásos árajánlatot adunk. Az árajánlatban az Ön számára leginkább ideális inverteres berendezést ajánljuk a klíma akció keretein belül.

Fujitsu klíma akció 10 év garanciával

Fujitsu klíma akció 10 év garanciával

Az inverteres klíma akció által olyan nagyszerű készülékekhez juthat hozzá melyeket egész évben ki tud használni. Hiszen az inverteres technológia által egyaránt tud hűteni és fűteni is! Minőségi termék és szolgáltatások egy kézben. Egész nyáron át tartó klíma akció az Alarm & Automatic System Kft-nél. Energiatakarékos Fujitsu klímák 10 év garanciával és igényes kivitelezéssel.