Infrapanel bolt Budapesten

Az infrapanel egy hatékony és rendkívül esztétikus fűtőtestnek számít. Az infrapanel kerámia szemcsékkel bevont előlappal rendelkezik, melynek hátoldala hő tükrös szigeteléssel van ellátva. Tábla alakú és elektromos árammal működik.

Infrapanel bolt Budapesten található, a VLED Hungária Kft.-nél, ahol kedvező áron vásárolhat magas minőséggel és nagy teljesítménnyel rendelkező infrapaneleket. Ezeket internetes áruházunkból is megrendelheti, az infrapanel.eu oldalról. Az infrapanel egy lapos fűtőtest, melyet a mennyezetre vagy a falra lehet szerelni. A kisebb méretűeket még az íróasztal, vagy a munkapult alá helyezve is használhatjuk. Felszerelését, bárki könnyen megoldhatja, hisz ennél nincs szükség sem vízvezetékre, és egyéb hálózat kiépítésére sem. A működtetése csupán elektromos áram használatával történik. Az otthonokon kívül, remek megoldásként szolgálhat hétvégi házakba is. Ez egy nagyon komfortos fűtési megoldás, kombinálhatjuk design termékekkel, üveg panelbe vagy képbe is beépíthetjük, hogy észrevétlenül illeszkedjen környezetünkbe.

Infrapanel Budapest

Infrapanel Budapest

Mindazoknak ajánljuk az infrapanel vásárlását, akik szeretnék a meglévő fűtésüket kiegészíteni, vagy olyan helyiségekbe fűtőtestet elhelyezni, ahol még nincs, vagy nem is lesz kiépítve, mondjuk a gázvezeték. Az infrapanellel egy komplett ház fűtését is megoldhatjuk, viszont ehhez már lényegesebb számításra lesz szükség, melynél figyelembe kell vennünk a lakás szigetelését vagy, hogy rendelkezünk-e napelemmel. Ez utóbbinál még a kiadásunkon is spórolhatunk. Ha Ön egy infrapanel vásárlását szeretné, először is határozza meg a lakás hőigényét. Amennyiben ebben bizonytalan, kérje ki szakértő kollégánk véleményét elérhetőségeinken keresztül, aki segítségére lesz, hogy együtt találhassanak rá a megfelelő modellre.