Így tudhatja meg hogy mennyi nyugdíjra számíthat

Nehéz a munka, nehéz a spórolás. Nem könnyű összehozni, hogy mindig és mindenre legyen pénz, amire kell. Nem is csoda, hogy csak kevesen gondolnak a nyugdíjra addig, amíg az fenyegetően nem közeledik. Ez viszont nagy hiba, hiszen ha elérjük azt a kort, amikor már inkább pihennénk, és élveznénk a munkánk gyümölcsét, akkor jön a meglepetés. Hogy Önt ne érje csalódás, keresse fel weblapunkat, ahol a segítségére leszünk!

Forduljon hozzánk és számoljon a http://nyugdijbiztositas.com/nyugdijkalkulator/ kalkulátor oldalon gyorsan és egyszerűen. A praktikus alkalmazás használatához csak annyit kell tennie, hogy beállítja a korát és a jelenlegi nettó bérét. A kalkulátor egy pillanat alatt kijelzi, hogy mekkora nyugdíjra számíthat majd. Ha bővebb választ akar, akkor a narancssárga gomb megnyomása után a nyugdíj kiegészítését is kiszámolhatja, számolhat a havi elvárt nyugdíj kiegészítés változtatásával. A számítás után természetesen segítségére leszünk ingyenes tanácsadással.

 

Nyugdíj kalkulálás

Nyugdíj kalkulálás

Természetesen tudni kell, hogy a weblapunkon adott nyugdíj kalkulátor által számolt összegek csak közelítő értéket adnak, nem pontos értékek. A kalkulátor a jelenleg érvényes nyugdíjszámítási törvény alapján lett kialakítva. A 2014-es nyugdíjszámítási módot vettük alapul, valamint egy férfi dolgozót és negyvenkét évig tartó munkaviszonyt.

Legyen előrelátó, nézzen utána már ma, hogy pár év múlva mekkora nyugdíjra is tehet szert, hogy mennyit kell ahhoz spórolnia, hogy idős korában is kényelmesen tudjon éldegélni! A praktikus nyugdíj kalkulátor a segítségére lesz, szakembereink minden kérdésére választ adnak.