HTC Vive játékok

A HTC Vive játékok igazán szórakoztatóak, és ezeket akár egyedül, de akár csapatban is játszhatja, tehát ha úgy érzi, hogy a munkahelyén csapatépítésre lenne szükség, akkor kipróbálhatja valamelyik játékunkat kollégáival. A HTC Vive játékokat akár barátaival is játszhatja. A teljes játékkollekciót megtalálhatja majd a badchickenvr.hu weboldalra kattintva.

HTC Vive játékok várnak minden kedves érdeklődőt kedvező árakkal a badchickenvr.hu weboldalon, tehát ha ön is szívesen játszana HTC Vive játékokkal szabadidejében, akkor itt a helye nálunk. Weboldalunkon több mint száz különböző játék között válogathat, amelyek között talál majd játékokat kezdőknek és profi gémereknek is. Nálunk talál majd akciójátékokat, lövöldözős játékokat, stratégiai és logikai játékokat is, tehát valóban mindenkinek tartogatunk valamit. Ha a saját világa helyett inkább a virtuális valóságba lépne át, akkor nem kell messzire mennie, hiszen itt megkaphatja amire vágyik, és akár végig játszhatja az összes játékunkat is.

HTC Vive játékok

HTC Vive játékok

The Brookhaven Experience VR játékok

A The Bookhaven Experience VR játék egy kisvárosban játszódik, ahol valami nincs rendben. A játékban csak egy pisztolyra és egy zseblámpára lehet számítani, teljesen sötét van és senkihez sem lehet hozzászólni. Egyre rafináltabb zombik érkeznek, akik ellen fel lehet használni a fegyvert, amit akár fejleszteni is lehet. Ha még ennél is több részletet szeretne megtudni erről a játékról, akkor bátran keresse fel weboldalunkat, a badchickenvr.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd erről és a játék árát is megtudhatja amellett hogy megismerkedhet már VR játékokkal is. Amennyiben kérdéseket tenne fel a játékokról erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címen.