Homokszórás a ragyogóan tiszta felületért

A magasan szakképzett szakemberek által biztosítható a hatékony szemcseszórás által, hogy csaknem fémtisztaságot érjünk el a szórt fémfelületen.

Homokszórás egy olyan eljárás, amely folyamán a sűrített levegő alkalmazásával, nagy sebességre felgyorsított kis tömegű szemcsék energiája meghatványozódik. Majd ezt a nagy energiát a megcélzott felületen való találkozáskor, oly módon adja le, hogy az megtisztítja az acéllemez területét. A szemcseszórásnak több változatát is ismerjük, ám általában a legtöbb eljárás légkompresszor alkalmazásával történik. A légkompresszora azért van szükség, mivel ez biztosítja a szemcsék felgyorsításához szükséges sűrített levegőt. A szemcse alakja nagyban behatárolja azt, hogy milyen tisztító hatást fejt ki. Illetve mindehhez hozzájárul a szemcse nagysága és annak gyorsasága is. A zárt kabinos alkalmazás egy klasszikus megoldásnak bizonyul, hiszen ebben a formában a szakember védőszerelésben végzi a munkáját, így ennek köszönhetően nincs kitéve a szabad szemcsék által jelentett potenciális veszélynek.

Homokszórás

Homokszórás

Az ilyen munkavégzés mindig speciálisan előkészített és ellenőrzött körülmények között zajlik. A általunk biztosított szakemberek mindig az ügyfél igényeinek és a várt eredménynek megfelelően állítják be a szemcsék paramétereit, hogy az eredmény mindig a legmegfelelőbb legyen. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné profikra bízni a munkavégzést, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A plasmatech.hu oldalára, ahol minden további bővebb információt megtalál. Illetve érdeklődhet még a +36 96 410 216-os telefonszámon. Válassza a gyorsaságot, válasszon minket! 24 órán belüli árajánlat, 3-4 napon belüli munkavégzés. Várjuk szeretettel!