Homlokzati hőszigetelés, avagy a tökéletes szigetelés!

Amennyiben a hőszigetelés kapcsán a megfelelő komfortérzet az Ön számára is fontos szempont, ha családja és saját maga számára kedvező hőérzetet akar biztosítani, akkor a cégünk által biztosított homlokzati hőszigetelés csomagokat meg kell ismernie! Az általunk ajánlott EPS alapú hőszigetelés csökkenti a falak termikus igénybevételét, így megnöveli azok élettartamát is.

A magas és drága fűtési energia homlokzati hőszigetelés nélkül a falakon bizony könnyedén távozik. Az így keletkezett energiaveszteség igazán rosszul hat a pénztárcánkra nézve, mivel a fűtési költség nagyon magas és egyre csak növekszik. Érdemes még tudni, hogy homlokzati hőszigetelés nélkül a belső falfelületen a hőhidaknál penészesedés is kialakulhat, sőt a falak hidegsége miatt romlik a lakórészben a komfort érzet is.

A homlokzati hőszigetelés által Önnek nem kell többé aggódnia az időjárás viszontagságainak kitett falai miatt, mivel azok nyáron nem fognak elviselhetetlenül felmelegedni, télen pedig nem hűlnek ki. A ház falazatában kiegyenlítődik a külső és belső hőmérséklet minden évszakban. A megfelelő homlokzati hőszigetelő rendszer kiválasztása persze nagyon fontos, így ha biztosra akar menni, akkor nálunk a helye!

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

A Thermomaster homlokzati hőszigetelése által sokkal kellemesebb lakókörnyezet alakíthat ki, magasabb lesz az ingatlanérték, kevesebb lesz a káros anyag kibocsájtás, otthona kiváló időjárás-állóságot biztosít, a falak hosszabb élettartamúak lesznek, könnyű a termék beépítése, széles a színválaszték, sőt 10 év garanciát kap a teljes hőszigetelő rendszerre!

Amennyiben a professzionális homlokzati hőszigetelés, a hatékony energia megtakarítás az, amit szeretne, akkor állunk rendelkezésére! Cégünk az Ön megrendelését saját gépjárműparkjával az egész ország területén 24 órás díjmentes kiszállítással végezi. Szaktanácsadással állunk a fogyasztók rendelkezésére, kérdésével bátran forduljon hozzánk!