Hogyan lehet könnyen és egyszerűen megszabadulni a zsírpárnáktól?

Természetesen mindenki szeretne tökéletes alakkal büszkélkedni, azonban ehhez szükséges a rendszeres testmozgás, valamint a diétázás és egészséges táplálkozás. Az elhízásra hajlamos nők esetében mindig fognak maradni nem kívánatos zsírpárnák, melyek a plasztikai beavatkozáson kívül más módszerekkel is eltüntethetőek.

A klinikai eredmények, a szakemberek és az emberek véleménye alapján négy módszer vált a legalkalmasabbnak arra, hogy a zsírpárnák éltüntetése könnyű és egyszerű legyen. A fókuszált ultrahangos zsírbontás bizonyult mindeddig a leghatékonyabbnak és a legnépszerűbbnek, annak köszönhetően, hogy ultrahang 56 fokra melegíti fel a zsírszöveteket, és elpusztítja a zsírsejteket. A módszer legnagyobb előnye, hogy a beavatkozás során a bőr és a kötőszövet még a legkisebb mértékben sem csökken, és egyetlen alkalommal 2,5 cm-rel csökkenthető a derék körfogata. 8-12 hét után szemmel látható lesz a kezelések eredménye. A zsírfagyasztás módszere azért hasznos, mert a zsírsejtek az alacsony hőmérséklet hatására elpusztulnak.

Zsírpárnák

Zsírpárnák

A lézeres zsírbontás során a lézerfény a zsírsejteket arra ösztönzi, hogy a bennük rejlő zsírt, úgyhogy a sejtek egyáltalán ne sérüljenek meg. A szervezetből a zsírt a nyirokrendszer távolítja el, ezért ajánlott sok folyadékot fogyasztani. Az emberek véleménye szerint már az első alkalom után látható az eredmény, azonban mindenképp szükséges megismételni a kezelést. A legújabb módszer az epesavas megoldás, mely során az érintett személy egy dezoxikólsav hatóanyagot tartalmazó injekciót kap. A többihez hasonlóan ez a módszer is biztonságos, és mellékhatása nincs, ezért a szakemberek előszeretettel javasolják az alkalmazását.