Hiteles cégkivonat rendelése

Bár manapság már számos olyan weboldallal találkozhatunk, ahonnét díjmentesen letölthetünk cégkivonatokat, viszont ezekkel legyünk óvatosak, hisz nem mindig naprakész információkat tartalmaznak.

Hiteles cégkivonat letöltéséért vagy rendeléséért, keresse fel a cegkivonatmost.hu oldalt. Mi már több mint 7 éve foglalkozunk cégdokumentumokkal, tőlünk pár perc alatt, alacsony áron letöltheti a szükséges kivonatokat, nincs szüksége ehhez sorban állásra, irodáját sem kell elhagynia, valamint még weboldalunkon regisztrációra se nincs szükség. Ha tőlünk rendel, biztos lehet abban, hogy semmilyen kockázatot sem vállal, nem kell tartania attól, hogy hiteltelen információkhoz jut. A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.

Cégkivonat

Cégkivonat

Oldalunkon keresztül a céginformációkat a nap 24órájában letöltheti, nem kell többet az ügyintézéssel foglalkoznia. A tőlünk letöltött dokumentumok mindig a legfrissebb adatokat tartalmazzák, aznapi dátummal, így azt ügyfeleink 30napig fel tudják használni. Egy hiteles elektronikus cégkivonattal leellenőrizhetik például, hogy az adott cég be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, illetve hogy nincs-e felszámolás alatt. A cégkivonatokért nagyon csekély összeget számolunk fel és díjának megtérítésére választhatnak a bankkártyás vagy a banki átutalás fizetési módok közt. A bankkártyás fizetéssel a megrendelt cégdokumentumokat azonnal megkapja, a banki átutalás esetén, amint az összeg könyvelésre került, a rendszerünk automatikusan küldi a dokumentumot az e-mail címére. Amennyiben bizonytalan lenne benne, hogy pontosan milyen dokumentumra is van szüksége, kérje szakértő kollégáink segítségét.