Híres festők és alkotásaik

Az élményfestés egy szuper kikapcsolódás ráadásul csapatépítőnek is tökéletes lehet, tehát munkatársait is elhozhatja festeni. Az festés 3 órát vesz igénybe, és ha elkészült a képpel akkor nyugodtan hazaviheti azt. A festés hatalmas élmény, ezért ne hagyja ki ön sem ezt a soha vissza nem térő alkalmat! Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat majd, csak kattintson az alkotasutca.hu weboldalra.

Híres festők képeit készítheti el az élményfestés során, amelyre jelentkezhet az alkotasutca.hu weboldalon. Ha ön is szeret festeni, akkor az élményfestést imádni fogja, csak érkezzen hozzánk kényelmes ruhában, és minden más kiegészítőt megkap majd csapatunktól, köztük ecsetet, festéket, kötényt és vásznat is. A festés során követnie kell majd az instruktor utasításait és követni az ecsetvonásokat, így elkészítheti akár a leghíresebb festők festményeit is. Érkezzen a festés előtt negyed órával, és közelebbről megfigyelheti a képet, valamint társaival is lesz lehetősége megismerkedni.

Festés

Festés

Híres festők utolsó festményei

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni az élményfestésről, a festményekről és a helyszínekről keresse fel bátran az alkotasutca.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a festészetről, ráadásul itt blogbejegyzéseket is olvashat majd. Ha esetleg kérdések merülnének fel az élményfestéssel vagy az árakkal kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 230 5949 telefonszámon és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül. Válasszon minket ha szórakozásra vágyik, hiszen a festés mindenkinek egy hatalmas élményt jelent, pláne hogy a festés után haza is viheti az elkészült képet. Kattintson weboldalunkra és már jelentkezhet is a kedvező árú élményfestésre barátaival, kollégáival vagy családtagjaival.