Hatalmas divat lesz idén a farmer

A farmer egy örök ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból, hiszen szinte bármilyen alkalomhoz tökéletes viselet lehet, ha más és más cipőkkel, kiegészítőkkel és felsőkkel párosítja. Emellett azért is előnyösek, mert ha megfelelően viseli őket, akkor alakot is képesek formálni. A farmert eleinte csak nadrágként viseltek a 80-as években, a 90-es évektől azonban már nagyon trendinek számítottak a farmerből készült szoknyák, mellények, kabátok és ruhák is.

Idén nyáron és tavasszal minden farmer ruhadarab divatban lesz, legyen az sötét farmer vagy világosabb, mindenképpen trendi hatást kelt majd ha farmerből készült ruhadarabot visel. A kantáros farmernadrág egy visszatérő darabnak számít a divatos farmerek terén, hiszen igazán laza kinézetű, és a pocakot is eltakarja, tehát ha valaki csalni szeretne egy kicsit, akkor ezzel a ruhadarabbal megteheti. A farmering is divatos idén, és ha kitűrve viseli, akkor nem látszanak majd az úszógumik, ha pedig betűri egy magas derekú nadrágba, akkor karcsúsító hatást is kelthet.

Farmer divat 2018

Farmer divat 2018

A farmer öltönynadrág és a blézer is visszajön idén a divatba, hiszen igazán különleges, és erőteljes benyomást kelthet ezzel a szettel például egy állásinterjún. A farmer ingruha igazán nőies, tehát ha bájos és csinos szeretne lenni, akkor válasszon egy ingruhát, ami szexi, kényelmes és homokóra alakot is képes varázsolni a viselőjének. Idén is trendi lesz az A-vonalú farmerszoknya, hiszen karcsú derekat kölcsönöz viselőjének és magasabbnak tűnhet ha ilyet visel. A farmer overál is igen kényelmes, de egyben nőies is, így ez is egy jó választás lehet. Ha öves overált választ, vagy olyat ami húzott akkor ezzel könnyen kiemelheti a derekát, ráadásul igen trendi hatást kelt majd.  Az említett ruhadarabokon kívül a farmerdzseki is igen divatosnak számít idén is.