Használja ki a rendszámfelismerés alkalmazásának lehetőségeit!

A biztonság növelése és a modernizáció érdekében egyre többen választják a különféle kamerák biztosította előnyöket. A kamerák ma már az élet legtöbb területén jól alkalmazhatóak, számos előnyt kínálva felhasználóik számára. Csapatunk, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem legfőbb célja, hogy Ön is pontosan azt a rendszert és olyan megoldást kapjon kézhez, amivel maradéktalanul elégedett lehet.

A rendszámfelismerés egyre népszerűbb kérés, természetesen nem is véletlenül. A rendszámfelismerő kamerák által számos feladatot könnyedén el lehet látni felesleges személyi jelenlét nélkül, de még a közutak biztonsága is növelhető alkalmazásuk által. Az általunk biztosított rendszámfelismerést végző rendszerek jól használhatóak egy adott településen belül forgalomirányításra, de különböző regisztrációs feladatok ellátására is, valamint a kettő nyugodtan kombinálható, ha az igények úgy kívánják.

Rendszámfelismerés

Rendszámfelismerés

A rendszámfelismerést végző rendszer tökéletes választás, ha a térfigyelést szeretné kiegészíteni, még biztonságosabbá tenni a tereket, ha az autópályákon szeretné ellenőrizni a matricákat, ha kapukat vagy sorompókat automatikusan akar működtetni és még sorolhatnánk. A rendszer előnye, hogy nem csak felismeri a rendszámokat, de azokat tárolja is, avagy bármikor vissza tudja keresni a képeket, melyekből kiderül, hogy ki és mikor látogatott el cégébe, volt udvarában, nézett szét a településen.

A rendszámfelismerés kínálta számos pozitívum egy olyan befektetés, mely igazán könnyedén elérhető az Ön számára is. Ennek érdekében csak annyit kell tennie, hogy ajánlatot kér az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapatától és szakembereink máris felmérik a helyszínt, máris megtervezik és kivitelezik az elképzelései számára megfelelő rendszert.