Használja ki a digitális nyomtatás egyedülálló előnyeit!

Ha szeretne biztosra menni, ha a reklámipar minden területén a legjobb megoldást keresi, akkor a digitális nyomtatás, a szórólap készítés, a fényreklám gyártás, vagy a névjegykártya tervezés, és helyszíni kivitelezés érdekében nálunk a lehető legjobb helyen jár! Mivel saját gépeinken, személyesen is nyomon követjük a gyártási folyamatokat, így áraink sem tartalmaznak plusz költségeket. Ha hozzánk fordul időt, energiát és pénzt takarít meg úgy, hogy rendkívül igényes munkát vehet át.

Weboldalunkon, a www.dekortar.hu holnapon részletesen is megismerheti szolgáltatásainkat és természetesen, ha elnyertük bizalmát, akár azonnal ajánlatot is kérhet. A digitális nyomtatás tapasztalt munkatársaink hozzáértésével és a legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget eredményez, méghozzá rövid határidőre. Gépparkunk kialakítása során törekedtünk arra, hogy a tartósság a gyári festékek esetében és a versenyképes előállítási költség tökéletes egyensúlyban legyen.

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás keretein belül, korszerű gépparkunk által, a népszerű UV nyomtatást is vállaljuk, de emellett a stancolást és a marást igénylő megrendeléseket is teljesítünk. Mindemellett a digitális nyomtatás világában az idáig elképzelhetetlen fehér nyomtatást is biztosítani tudjk elsőkként hazánkban. Az igazi fehér nyomtatás márpedig elengedhetetlen a színes alapanyagok digitális nyomtatásánál, illetve a belülről ragasztható kirakatmatricák gyártása esetében. A mindkét oldalról látható a reklámfelület általunk többé nem kihívás!

Keresse fel a www.dekortar.hu weblapot és ismerje meg munkásságunkat, melyben nem fog csalódni! Várják folyamatosan tréningezett dekoros munkatársaink, akik a legmagasabb szinten végzik munkájukat, hogy az eredménnyel Ön a legmesszemenőbbekig elégedett lehessen. Kérjen ajánlatot ma, hogy honlap már élvezhesse is az igényes marketing minden előnyét!