Hangulatos LED világítás a teraszon

Mi sem lehet jobb, mint a szép tavaszi vagy nyári estéken kiülni a teraszra, és beszélgetés közben eliszogatni valami finom italt. Ehhez viszont olyan lámpák szükségesek, melyek nem vonzzák az éjszaki repülő rovarokat. A LED lámpák fénye olyan, ami nem vonzza a rovarokat, ezért érdemes LED-ekkel a terasz világítását kialakítani. Valamint hosszú élettartammal is bírnak, ezért is előnyös a használatuk.

Érdemes a terasz mind a négy sarkába egy-egy LED állólámpát helyezni, valamint a nagyságától függően a hosszabb oldalaikra is lehet egyet-egyet tenni. Nem olyan lényeges a színűk, de inkább hideg színeket érdemes felhasználni, hiszen ez kültér. Csak a beltéren szükségesek a meleg színek. Amennyiben lépcső vezet a teraszra fel, jól jön a lépcső fokaira egy-egy LED helyzetlámpa, hogy kiváló fénnyel megvilágítsa a feljárót. Tehát nagyon szépen ki lehet alakítani a terasz, valamint az udvar és a kert megvilágítását is. Persze amennyire igény is van rá. A Led Leet jóvoltából széles választékkal lehet megvásárolni ezeket a LED lámpákat és igen kedvező áron.

LED lámpa

LED lámpa

Az utcai bejárattól egészen a ház bejáratáig végig LED lámpákat lehet elhelyezni. Persze mindegyiket mozgásérzékelővel felszerelve, hogy valóban a lehető legtakarékosabban működjenek. Természetesen hideg legyen ezek színe is, de ezen belül lehetnek sárgák, pirosak, zöldek, vagy bármilyen színűek a fehér helyett. Ízlés kérdése. A www.ledleet.hu oldalon igen széles választékban lehet vásárolni a LED lámpákat, kedvező árakon, a vásárlók igényeihez mérten. Online, kényelmese, akár otthonról is. Persze ha valami fontos kérdése lenne a kedves vásárlónak, telefonon is feltehetik. Tehát érdemes a régi hagyományos égőket a sokkal gazdaságosabb LED égőkre felcserélni. Megéri hosszabb távon gondolkodni.