Ha szemvizsgálat, akkor ne bízza a véletlenre!

Amennyiben egy kiváló optikus csapat az, amit Ön is keres, gond van a szemeivel, márpedig azokat csakis a legjobb szakemberekre szeretné bízni, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul, hiszen az Optoteam Kft. várja online üzletében és hét fővárosi üzletében is, hogy egy profi szemvizsgálat által máris kiderítse, hogy mi a baj, aztán pedig a megfelelő termékek között kiválassza azt, mely leginkább megfelel az elképzelései számára.

A szemvizsgálat során a legjobb szemész főorvosok állnak rendelkezésére, tapasztalt optometristák, illetve látszerész és optikus mestereink, akik egytől-egyik azon vannak, hogy segítsenek Önnek a szembetegségek szűrésétől kezdve, a szemvizsgálaton át, a kontaktlencse vizsgálat és szemüveg rendelésig, valamint a kész szemüveg elkészítéséig, javításáig. Csak el kell mondania, hogy mi is az, amit szeretne, miben lehetünk a segítségére és máris azon leszünk, hogy megoldjuk gondját, hogy látása tökéletes legyen.

Optoteam szemvizsgálat

Optoteam szemvizsgálat

A szemvizsgálat tartalmaz egy teljes körű látásvizsgálatot, ami magába foglalja a dioptria, görbület, lencsetípus meghatározását, kap egy pár próba lencsét és természetesen a lencse betanítása során is Ön mellett állunk. A látásvizsgálat, a kontaktlencse betanítás és a kontaktlencse kontroll általunk tehát egyetlen helyen elérhető rendkívül kedvező feltételek, nagyon rugalmas árszabás mellett. Ne feledje, ha mellettünk dönt, akkor a legújabb optikai fejlesztésekkel lépést tartó csapattal találkozhat, egy igazán nyugodt, családias légkörben.

Válassza Ön is profi csapatunkat, ha a szemvizsgálat az a szolgáltatás melyet szeretne igénybe venni, ha szemei számára a lehető legjobb megoldást keresi és biztos lehet benne, hogy nem érheti csalódás, hogy az Optoteam csapata által azt kapja, amit el is vár, sőt még annál is többet!