Ha porzsák kell a porszívóhoz, nálunk a helye!

Az talán nem is okoz meglepetést, hogy a háztartási készülékek közül az egyik legnépszerűbb darab, mely minden háztartásban megtalálható, a porszívó. Sajnos vagy sem, de hiba lenne elvárni a porszívótól, hogy hibátlanul működjön rendszeres használat mellett évtizedeket át. A kisebb-nagyobb meghibásodásokat viszont a legtöbb esetben könnyedén lehet javítani. Ha például a porzsákkal van gond, badarság lenne új készülék után nézni. Szervizünk, a Lux Parts Kft. Budapest városában készséggel áll rendelkezésére márkás porzsákok sokoldalú kínálatával!

Online üzletünk által az Electrolux porzsák, valamint minden AEG, Zanussi készülékhez illő porzsák megvásárolható. A hazánkban forgalmazott porszívók túlnyomó többségéhez tehát a megfelelő porzsákot nálunk megtalálhatja, és természetesen kedvező feltételek mellett meg is rendelheti. Kínálatunkban csakis gyári AEG, Zanussi, Menalux és Electrolux porzsákokat forgalmazunk, avagy általunk csakis olyan porzsákot kap, amellyel porszívója újra úgy fog működni, mintha mi sem történt volna.

Electrolux porzsák

Electrolux porzsák

Szakértői csapatunk háta mögött hosszú évek tapasztalata, igazi gyakorlat áll. Ebből kifolyólag jól ismerjük már a legtöbb porszívót és azok jellegzetességeit. Nem kell Önnek keresgélnie a porzsákok között, mi szinte azonnal megmondjuk, hogy mely Electrolux porzsákra van szüksége porszívójához. Az eredeti porzsákok beszerzése mellett persze vállaljuk az Electrolux csoport által gyártott háztartási készülékek garanciális és garancia időn túli javítását is. A teljes körű kiszolgálás tehát nálunk adott.

A Lux Parts Kft. Budapesten várja, ha porzsák az, amit keres, általunk máris megkapja azt az Electrolux porzsákot, amire szüksége van. Önnek csak meg kell írnia a porszívó típusát és kollégánk máris felkeresi az egyeztetés érdekében telefonon vagy e-mailben.