Ha nincs elég munkaerő, válassza a munkaerő kölcsönzést!

Nem egyszerű egy-egy nagyobb rendezvényen helyt állni, ha nincs kellő számú alkalmazott, akik eleget tudnak tenni a kihívásnak. Nos, a Crew Agency részeként ügynökségünk felismerte a vendéglátásban történt tendencia váltásokat, melyek eredményeként napjainkban egyre jellemzőbb az alkalmi munkaerő foglalkoztatás. Lassan húsz éves szakmai tapasztalattal és állandó szakmai jelenléttel büszkék vagyunk arra, hogy tisztelt ügyfeleink számára a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk a munkaerő kölcsönzés terén.

A Kölcsönpincér csapata a munkaerő kölcsönzés terén verhetetlen ajánlatokkal várja az érintetteket. Mi igen is hiszünk abban, hogy a vendéglátásban az alkalmi munkavállalás minőségben eleget tehet a legszigorúbb követelményekben is. Arról nem is beszélve, hogy a felmerülő költségek optimalizálásaként a jövőben egyre jellemzőbb és mérvadóbb irányzatot adhatunk. Küldetésünk, hogy költséghatékony és minőségi szolgáltatásokat biztosításunk. Tevékenységünk tehát a munkaerő közvetítése szállodák, éttermek, rendezvények, követségek részére.

Munkaerő kölcsönzés

Munkaerő kölcsönzés

Rendkívül eredményes üzleti stratégiánkat ötvöztük sok éves vendéglátásban szerzett tapasztalatunkkal. Mindez lehetővé teszi az Ön számára a szakszerű munkaerő kiválasztását és kölcsönzését. Az általunk ajánlott munkaerő kölcsönzés remek megoldás ideiglenes vagy szezonális munkaerő igények kielégítésére, az adminisztrációs feladatok csökkentésére, ugyanis a munkavállaló velünk áll szerződésben, valamint nem utolsósorban a bérköltségek optimalizálására.

A Kölcsönpincér csapata segít, ha felszolgáló, bárfelszolgáló, bártender, szakács vagy konyhai kisegítő az, akire szüksége van alkalmi jelleggel, hosszabb vagy rövidebb időszakokra, így szabadságolások idejére, esetleg szezonálisan fellepő szükség esetén. Forduljon hozzánk, ügynökségünk áll rendelkezésére!