Ha hatékony csatornatisztítás, akkor woma!

Szerencsére ma már egy bosszantó dugulás számos hatékony módszerrel megszüntethető, ám arra mindig ügyelni kell, hogy a legcélravezetőbb megoldást válasszuk ki. Ha hozzánk fordul, akkor máris jó döntést hozott, hiszen csapatunk tapasztalata és szakértelme miatt nem lehet gond a legjobb módszer kiválasztása. Munkáink során sok alkalommal hívnak olyan dugulási problémákhoz, ahol a dugulás csakis woma segítségével szüntethető meg, avagy a házi módszerek alkalmazása kizárt.

A woma biztosította hatékony dugulás megszüntetési módszer legtöbbször a makacs lerakódások ellenszere. A woma sikeresen alkalmazható a duguláselhárítás IV. kerület területén akkor is, ha a  már hagyományos spirállal csak nehezen, vagy sehogyan sem távolíthatóak el a dugulást kiváltó okok. Ilyenkor a legcélravezetőbb megoldás a magasnyomású csatornatisztító eszköz alkalmazása.

Csatornatisztítás

Csatornatisztítás

A womáról tudni kell, hogy tulajdonképpen egy professzionális, magasnyomású csatornatisztító eszközről van szó, amit egy benzinmotor által hajtott szivattyú tart mozgásban. A woma tisztítófeje folyamatos előrehalad a csővezetékben, így magasnyomású tisztítást végez duguláselhárítás IV. kerület során. A woma duguláselhárítás gyors és egyszerű, nem is véletlen, hogy igen közkedvelt, nem csak ipari létesítmények dugulásainak megszüntetésére, hanem a családi házak esetében is.