Ha elromlik a légkondi milyen klímaszerelés árakkal kell számolni?

Egy elromlott klíma a nyári időszak közepén nem tartozik a legjobb hírek közé. A klímaszerelés mindig a hibától függ, hiszen nem mindegy, hogy kell-e alkatrészt cserélni vagy sem.

Itt megtudhatod, hogy mennyibe kerül egy klímaszerelés. A standard klímaszerelés 50 000 Ft+Áfa-tól kezdődik és ez az összeg tartalmazza a munkadíjat, a szereléshez szükséges anyagokat, ha szükséges a tartókonzolt és az elektromos vezetékeket. A szerelés árában összesen 3 méter réz csővezeték van még benne. A klímaszerelést mindig szakemberre kell bízni, hiszen csak ekkor jár majd a garancia a klímához. A klímát értékesítő webáruházak minden esetben szakembereket küldenek a helyszínre a felméréshez és a telepítéshez is, hogy minden tökéletes legyen. A szakember előzetes időpontegyeztetés után megy ki a helyszínre és a telepítést 10 munkanapon belül el is végzik. Természetesen, ha az ügyfélnek nem megfelelő az időpont, akkor új időpont egyeztetése lehetséges. A telepítés munkaidőben történik, de lehetőség van munkaidőn túl vagy akár hétvégén is igénybe venni a szolgáltatást, ám ebben az esetben az árazás teljesen másképpen történik.

Klíma

Klíma

A standard klímaszerelés tartalmaz egy falátütést, a belső és a külső egység beszerelését 3 méteres hűtött csővezetéken keresztül, az összes konzol profi rögzítését a külső falon és magának a kültéri egységnek az elhelyezését. A csővezeték a standard csomagban 3 méter. A szakember a klímán beállítja az alapvető funkciókat is. Amennyiben a külső falon való elhelyezés csak állványozással oldható meg, úgy annak szerelése térítés köteles, hiszen nem képezi a standard csomag részét. A telepítés után 12 hónap garanciát adnak, amely nem a gyártó garanciája, hanem magának a telepítésnek, beszerelésnek a garanciája. Ezen felül még lehet élni a gyártói garanciával is.

Amennyiben a standard szolgáltatást rendeled meg, úgy a csomagban foglaltakon felüli fal átütés, a hosszabb csővezeték, a több falátfúrás már nem képezi a csomag részét. Ha a csöveket vagy az elektromos kábeleket vakolattal kell lefedni, illetve a régi készüléket le kell szerelni, akkor annak munkadíját külön kell megfizetni. Ezeken a munkálatokon felül a szakemberek még el tudják végezni a cseppszivattyú szerelését és igény esetén speciális rögzítő anyagokkal dolgoznak.