Ha egyedi műanyag flakon, akkor Nordtek Imexco!

Több éves tapasztalattal rendelkező vállalatunk, a Nordtek Imexco Kft. ma már a csomagolóanyagok hihetetlenül sokoldalú és minőségi választékát tudja biztosítani tisztelt ügyfelei számára. Esetünkben mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb megrendelésről van szó, mi ugyanis mindig kiszolgáljuk megrendelőinket. A különféle csomagolások egyik legnépszerűbbike a műanyag flakon, mely számtalan színben és formában adott, viszont emellett lehetőség van egyedi ötletek kivitelezésére is.

Hazánkban teljesen egyedi All In Packaging online rendszert kínálunk, ami a műanyag flakonok széles és színvonalas választékát nyújtja egyszerű, gyors beszerzés mellett. A profi rendszer segítségével az internetes felületen keresztül tudja elintézni a rendelést, nem kell erre sok időt és energiát pazarolnia. A mindenki számára elérhető sztenderd kínálatunkban hatalmas választékot talál a világ számtalan, elismert gyártójának kínálatából. Neves műanyag flakon gyártó üzemünk, valamint bérgyártó partnereink által képesek vagyunk személyre szabott ajánlatokat, illetve termékeket kínálni megrendelő igényeinek függvényében.

All In Packaging

All In Packaging

Cégünk sztenderd kínálata megannyi olyan műanyag flakont tud biztosítani, melyek bármikor, azaz várakozás nélkül elérhetőek raktárról. Az aktuális raktárkészletet honlapunkon pedig minden érdeklődő megkeresheti, átlapozhatja. Érdemes tudni, hogy a raktáron levő termékek ügyfeleink számára bármekkora mennyiségben elérhetőek, továbbá minden műanyag flakon megrendelhető a bemutatott méret- és színváltozatokban is.

Látható tehát, hogy bármilyen műanyag flakonra is van szüksége, azt a Nordtek Imexco Kft. által gyorsan és könnyedén, kedvező árok mellett szerezheti be. Keresse fel internetes portálunkat és használja ki rendszerünk minden előnyét!

Forrás: Műanyag flakon