Ha biztonsági kamera javítás, nálunk a helye!

Egy hirtelen jött vihar az év minden szakában felbukkanhat. A viharral önmagában még nem is lenne baj, de sajnos a baj nem jár egyedül, így a rossz idő sokszor anyagi kárt is okozhat. Ha a villám épp otthonunkat szemelte ki magának, akkor az érzékenyebb elektromos készülékeknek szinte biztos, hogy búcsút inthetünk. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy minden hálózatra kapcsolt eszköz felmondja a szolgálatot, így a biztonsági kamera is, mely otthonunkat védte a betörőkkel szemben.

A biztonsági kamera javítás egy villám okozta szerencsétlenség után csapatunk által nem okozhat nehézséget az Ön számára sem. Érdemes azonnal cselekedni, hiszen nem hagyhatjuk védtelenül otthonunkat hosszabb időn át. Nem mindegy viszont, hogy miként járunk el, mivel a biztosító csak akkor fizet, ha betartottuk a szabályokat. Mi jól ismerjük a protokollt, így a biztonsági kamera javítás esetében úgy oldjuk meg a problémát, hogy azzal biztosítója is elégedett legyen. Elkészítjük a szerviz szakvéleményt, melyet máris átadhat elbírálásra.

Biztonsági kamera javítás

Biztonsági kamera javítás

A biztonsági kamera javítás esetében cégünk bevizsgálja a villámkáros eszközt. Ha van rá lehetőség, akkor azt meg is javítjuk. Ha a javítás nem kivitelezhető, esetleg túl magas összeget tenne ki, akkor erről is szakvéleményt írunk, melyet pontos árakkal is alátámasztunk. Precíz számlát és munkalapot állítunk ki a kötelező mellékletekkel, melyet a biztosító biztosan kérni fog mielőtt még fizetne. A javítási folyamat során a kamera szállítását oda is és vissza is mi vállaljuk, Önnek erre sem kell gondolnia.

A professzionális biztonsági kamera javítás érdekében tehát csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és mi máris készséggel állunk rendelkezésére, hogy ne maradjon otthona vétlen, hogy a gaz betörők még csak véletlenül se jussanak be házába.