Gyerekszőnyeg – Mesefigurák már a szőnyegen is

Minden kisgyermek általában kiválasztja a számára legszimpatikusabb mesét, és az abban szereplő figurát, majd ezt követően szorosan kötődnek hozzájuk.

Gyerekszőnyeg sokasága várja minden kedves vásárlónkat a www.dizon.hu weboldalára látogatva. A kínálatunkban számtalan fajta, mintázatú és nagyságú szőnyeg közül válogat, az ízlésének és az otthona stílusának legmegfelelőbben. Kínálatunkban megtalálja a klasszikusabb és a legmodernebb stílusnak megfelelő modelleket is, melyek mind kizárólag első osztályú termékek. A gyerekek számára külön kedveskedünk, hiszen a legnagyobb mesehősök köszönnek vissza a gyermekszobába szánt szőnyegjeinken. Kislányok és kisfiúk kedvükre válogathatnak, a vidám színkombinációk használata által készült szőnyegjeink közül.

Gyerekszőnyeg

Gyerekszőnyeg

Melyeken megtalálja Mickey egeret, a Hercegnőket, Hello Kittyt, Plutót és barátait, Verdákat, Mici Mackót és Bambit is. Továbbá talál nálunk pillangós, autópályás és még Star Wars-os szőnyegeket is, nagyon kedvező áron. Mindegyik szőnyegünk egyedi színvilággal készül, és pihe-puha tapintásúak, így garantáltan elnyerik a gyermekeink tetszését. A gyermekszőnyegek között megkülönböztetünk vékonyabb és vastagabb modelleket. A webshopunkban található termékeinket, pár kattintás által könnyedén megrendelheti, melyet az ország bármely pontjára kiszállítunk. Illetve felkereshet bennünket személyesen Nyíregyházán, a Dózsa György utca 56-os házszám alatt, ahol saját maga győződhet meg, hogy minden termékünk kiváló minőségű. További információért keressen bennünket +36 30 509 24 18 telefonszámon, illetve az info@dizon.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink bármiben állnak segítségükre!