Gyakori duguláselhárítás problémák…

A dugulás sok minden miatt kialakulhat. A közhiedelemmel ellentétben például a mosogatók eldugulását legtöbbször épp a túlzott mosogatószer, illetve egyéb tisztítószerek használata okozza, és a lefolyórendszer szerkezeti hibája, nem pedig az olaj, a zsiradék és a mindenféle ételmaradék.

A dugulás elkerülése sütőporral és ecettel sokszor segíthet, így a duguláselhárítás VI. kerület területén otthon is megoldható lehet. Talán már Ön is hallotta a nagyszüleitől, hogy a sütőpor és az ecet illetve a szódabikarbóna és az ecet remek kombinációja hatásos lehet kisebb lefolyó dugulás esetében. Ez bizony így is van!

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A lefolyótisztító szerek általában kivétel nélkül sűrű gél állagúak, vagy kristályos szerkezetűek. Ezek közös jellemzője, hogy erősen maró hatásúak, így a használatuknál fokozottan ügyelni kell arra, hogy ne lélegezze be őket és hogy a bőrével se érintkezzenek. Tudni kell azt is, hogy minimum negyedóra elteltével hatnak, így a duguláselhárítás VI. kerületben nem oldható meg egyetlen pillanat alatt, de még az is lehetséges, hogy egy egész éjszaka is szükséges a tökéletes végeredmény érdekében.

Ha a duguláselhárítás VI. kerületi feladatát ily módon akarja megoldani, akkor arra feltétlenül ügyeljen, hogy a hatásuk kifejtése utána bő forró vizes öblítést alkalmazzon, hogy a tartósság is adott legyen.