Garantáltan sikeres műszaki vizsga Szegeden

A műszaki vizsgát évről-évre el kell végezni, ahhoz, hogy biztonságban utazhassunk a gépjárművünkkel nap, mint nap. Nálunk a helyszínen elvégzik a szükséges vizsgálatokat, majd a sikeres műszaki vizsgát követően, az okmányok ügyintézését is vállaljuk.

Műszaki vizsga esetén mi minden szükséges dolgot elvégzünk és felkészítjük a gépjárművét a garantáltan sikeres vizsga elvégzéséhez. A járműveket precíz Bosch műszerekkel vizsgáljuk át, és minden szükséges szervaízelést elvégzünk. A műszaki vizsgát már csak akkor végezzük, mikor a jármű minden feltételnek megfelel. Az autószervízünkben a műszaki vizsga elvégzésére is van lehetőség. A sikeres műszaki vizsgát követően az értesítő szolgálatunkon keresztül értesítjük Önt, a jármű és az okmányok átvételéről. Amennyiben nálunk megszerezte a sikeres műszaki vizsgát, akkor a továbbiakban a rendszerünkben fog szerepelni, amely annyit jelent, hogy a következő vizsgáztatásról, indig időben fogjuk értesíteni, hogy még véletlen se történjen meg az, hogy kicsúszik az időből feledékenység okán.

Műszaki vizsga

Műszaki vizsga

Egy műszaki vizsga elvégzéséhez szükségünk lesz személyazonosító igazolványra, útlevélre vagy lakcím igazolványra, illetve új típusú vezetői engedélyre. Amennyiben cég ecetében történik meg a műszaki vizsga, akkor abban az esetben kicsit eltérnek a követelmények, mivel szükség lesz a cég cégbírósági bejegyzésére, aláírási címpéldányra, illetve az aláírási címpéldányon szereplő személy azonosításához szükséges okmányra, vagy a meghatalmazott személy azonosításához szükséges okmányokra. Továbbá a forgalmi engedélyre és a befizetési bizonylatra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését minden további információt megtalál a www.ka-autoszerviz.hu honlapon, illetve elérhetőek vagyunk a +36 62 554 013-as telefonszámon.