Forma 1 hírek a vezess.hu-n

A Forma 1 hazánkban az egyik legkedveltebb sportág, és több százezren követik figyelemmel a kéthetente megrendezett futamokat, a Magyar Nagydíjra pedig hatalmas tömegek látogatnak el minden évben. Ha többet szeretne megtudni erről a sportágról, keresse fel a vezess.hu-t.

Forma 1 hírek olvashatóak teljesen ingyenesen a vezess.hu weboldalon, ezért ha ön is kedveli ezt a sportágat, akkor érdemes ellátogatni weboldalunkra, hiszen megtudhatja mi a legújabb hír a száguldó cirkuszban átbönégszheti a versenynaptárat és a pilótákról, valamint csapatokról is többet tudhat majd meg. Ha ön is igazi Forma 1 rajongó, akkor itt a helye nálunk, hiszen rengeteg érdekes információval és újdonsággal gazdagodhat majd. Weboldalunkon megtalálhatja a jegyárakat, bővebb leírást olvashat a Magyar Nagydíjról és mindent megtudhat ami a Forma 1-el kapcsolatos. A vezess.hu-n például bővebben olvashat majd arról, hogy a Mercedes hadüzenetet küldött a Ferrarinak.

Forma 1

Forma 1

Idén a Mercedes nagyon küzd a forróság ellen, emiatt pedig nem teljesít úgy a csapat, hogy azt az eddigi években megszokhattuk tőlük. A forró aszfalton nem kezeli jól a Mercedes a gumiabroncsokat, viszont a Magyar Nagydíjon mégis Lewis Hamilton Mercedes-e nyert a közel 60 fokos aszfalton, ami azt jelenti, hogy a hőséget kiválóan bírták a Magyar Nagydíjon bevetett ultralágy gumiabroncsok. A Mercedes tehát idén néha jól teljesít a gumik terén, néha pedig nem, teljesen kiszámíthatatlanul, amit nem értenek sem a pilóták, sem a csapat vezetői, de ezentúl igyekszenek még több adatot összegyűjteni, hogy legközelebb már többet tudjanak. A Mercedes számára tehát hatalmas előrelépés volt a Magyar Nagydíjon megszerzett győzelem. Bővebben erről, és egyéb forma 1-es hírekről a vezess.hu-n olvashat tehát nem fogja megbánni ha ide kattint.