Fordító szolgáltatás kedvezményes áron igénybe vehető

Amennyiben szakfordításokról van szó, akkor legjobban ha megbízható és magas szaktudással rendelkező fordítót választunk, hiszen ebben az esetben komoly és precíz munkavégzést várunk el.

Fordító magas színvonallal és szakmai tapasztalattal várja az érdeklődőket. A fordítóirodánk immáron 103 millió lefordított karaktert tud magamögé, amely alátámasztja azt, hogy komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik. A több mint 10 éves fennállásunk is alátámasztja a profizmust, mellyel végezzünk a munkánkat.  Amennyiben professzionális fordításra van szüksége, akkor válasszon minket, a honlapunkat a www.lector.hu címen találja. Az általunk elkészített fordítások kizárólag magas szaktudással végzett dedikált fordítók által készülnek. Amennyiben többszöri fordításra van kilátás a jövőben, akkor érdemes hosszú távú szerződések megkötése, hiszen így leegyszerűsíti és megkönnyíti a további együttműködést. Illetve ilyen esetekben a partnereinket extra kedvezményekre jogosítjuk fel.

Fordítóiroda

Fordítóiroda

A fordítóirodánk részére a gyorsaság egy alapvető fogalomnak bizonyul, így a megrendelés esetén arra külön nem kell kitérni, csak egyedi kéréssekkel rendelkezik, mint pl. hétvégi megbízás. Az ilyen esetek sem jelentenek akadályt, hiszen a gyorsabb munkavégzés érdekében a munkatársaink együttes érővel készítik el a megrendelést. A fordítás költségeiről mindig előre tájékozódhat, hiszen a honlapunkon található ajánlatkérő segítségével, könnyedén kiszámolhatja az elvégzett munka összegét. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve az info@lector.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a gyors és professzionális munkavégzés alapkövetelmény.