Fogászat Győr közelében

A cirkónium korona beültetése az egyik legelterjedtebb és legmodernebb fogászati beavatkozás. A cirkónium majdnem teljesen hasonlít a fogaink anyagához: a színe mellett fényáteresztő képessége ugyanolyan, mint az emberi fogsoré. A porcelán furnérok alkalmazása során a különbség a szájüregben észrevehetetlen. Volt már valaha fogaiban fémfogaskerék fogpótlás? Látta az elszíneződést a fogak körül, ami a fémkeret használatának köszönhető? A cirkónium korona alkalmazásával észrevehetetlen mosollyal rendelkezhet, anélkül, hogy félne a szürke fogaktól.

Fogászat Győr környékén kedvező árakkal és profi szakemberekkel várnak mindenkit, akinek fogbeültetésre, koronára, vagy egyéb szájsebészeti eljárásra lenne szüksége, hiszen fogászati irodánkban mindenben segítünk önnek. Természetesen az egyik legfontosabb tényező a kényelem, amelyet hosszabb távon biztosíthatunk Önnek egy helyesen épített cirkónium koronával. Lépjen kapcsolatba velünk és igényeljen fogászati ​​tanácsadást a Dentys fogászati ​​irodájában, és tegyen egy lépést a tökéletes mosoly felé, hiszen egy tökéletes mosoly magabiztosságot sugároz. Válasszon egy költséghatékony fogpótlást, amely a lehető legjobb, mind a megjelenésében, mind a kopás szempontjából.

Fogászat Győr

Fogászat Győr

További információkért és részletekért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a dentys.hu-t hiszen itt megtalálhatja szolgáltatásaink teljes listáját, bővebben olvashat majd ezekről és elérhetőségeinket is megtekintheti. Weboldalunk több nyelven is elérhető lesz. Amennyiben kérdések merülnének fel a fogászati irodánkkal, szolgáltatásainkkal vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@dentys.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza a +36 30 70 770 0331 telefonszámot.