Fliegl márka különleges adapterei

Úgy gondolom azok számára, akik jártassak a mezőgazdaságban nem kell bemutatnom a Fliegl márkát. Hiszen mindenki tudja róla, hogy a megbízhatóságot, minőséget, átgondolt és gyakorlatias megoldásokat foglalja magába.

Fliegl kínálatában megtaláljuk a variant homlok és hátsó rakodókat is egyaránt, melyek ideálisak a szállításhoz, a bálák rakodásához, illetve az ömlesztett áruk rakodásához is. Elmondhatjuk róla, hogy nagyon rugalmas eszköz, melyet felhasználhatunk könnyű és közepes munkák elvégzésénél. Nagyon egyszerűen, akár már pár kézmozdulattal is felakasztható a vontatóra. A kanál mérete választható, de az ideális nagyság a 2000 mm. Mivel gyorscserélő kerettel van ellátva, így minden Euronorm felvevővel ellátott eszközre tökéletesen illeszkedik. A működéséhez egy kettős működésű csatlakozóra lesz szükség, továbbá egy egyszerű működésű csatlakozóra. Az eszközön található forgópontok DU csapozással zsírozhatóak. A rakodó tömege 450 kg. Az ajánlott lőerő 100, az erőigény 60 LE. Továbbá a kínálatunkban megtalálja a FA keverőmestert, amely töltőautomatikával és önrakodó eszközzel van ellátva.

Fliegl

Fliegl

Nagyon gazdaságos és ésszerű a használata, ugyanis ez az eszköz maga a keveréstechnika mindentudója. Mindegy, hogy magas, mély vagy éppen csatornaépítésről van szó, Fliegl terméke világszerte elismert és sikeres. Egy innovatív technikáról beszélhetünk, melynek igen robosztus a felépítése, ám ennek ellenére igen rugalmas a használata. Ez által nagyon hatékonyak lehetünk, akár egyetlen egy ember munkavégzése által. Sokkal gyorsabb és haladósabb munka általa. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a pap-agro.eu oldalára kattintva. További elérhetőségeink a 06 53 552 283-as telefonszámon.