Fedezze fel Balit, avagy az „Istenek szigetét”!

Ma már számos utazási iroda számos ajánlata közül válogathatnak azok, akik különleges nyaralásra vágynak. Ha Ön is szeretne ebben az évben valami egészen feledhetetlen kiránduláson, nyaraláson részt venni, akkor érdemes elgondolkodnia Balin is, ami számos látnivalót és élményt kínál a turisták számára.

[wp_ad_camp_1]

Balit a halványzölden ringatózó rizsföldek, a kilométerhosszú, pálmákkal szegélyezett, tiszta strandok, a dzsungelben megbújó apró falvak, valamint a színes, gazdag növény- és állatvilág jellemzi a leginkább. Bali lakossága a mai napig erősen hiszen az istenekben és szellemekben. A hívő balinézek a 3.000 méterig magasodó, csodás vulkánokat az istenek lakhelyének tartják. Az ezer éves hagyományok és a szigetet körüllengő megmagyarázhatatlan varázs a hétköznapok részét képezi, így a látogatók az ott tartózkodás során számtalan tradicionális ünnepséggel és templomi fesztivállal találkozhatnak.

Bali

Bali

Balin mindenképp látogassák meg az egzotikus, nem kevesebb, mint 18.000 szigetből álló indonéz szigetvilágot, mely a turisták által legkedveltebb és egyben leglátogatottabb gyöngyszeme Balinak. A szigetvilág által minden adott a tökéletes nyaraláshoz, hiszen egész évben egyenletes meleget biztosító trópusi klíma van, gyönyörű természeti környezet, továbbá egyedülálló történelmi és kulturális örökség, sőt még kiváló vásárlási lehetőségek is, nem kell üres kézzel haza érkeznie!

Bali persze nem csupán a fürdőzésre vágy turisták körében kedvelt úti cél, hiszen a sziget a kultúra iránt érdeklődők számára is sok változatosságot, élményt kínál. Érdemes meglátogatni a mintegy százezer templom és szentély egyikét. A Besakih anyatemplom, az Ulun Danu „úszó” templom vagy a Világörökséghez tartozó Tanah Lot sziklatemplom által egyaránt elmerülhet a démonok és az istenek csodálatosan szépséges világában!