Fedezd fel magadnak az idei bizsu divatot!

A statement nyakláncok egyértelműen hódítani fognak. A hatalmas nyakékek tehát a központba kerülnek. Ezen hangsúlyos ékszerek előnye, hogy minden másról elterelik a figyelmet, a pillantásokat tehát egyértelműen az arc közelébe vonzzák. Az üzletek polcain megtalálhatóak a legváltozatosabb formákban. A kövekből kirakott mintáktól egészen a virágokból álló sorokon át, a fémes megoldásokig kedvedre válogathatsz.

A hosszan lelógó nyakláncokról sem szabad elfeledkezni. Idén talán kissé háttérbe szorultak a statementek miatt a medálos, vagy akár több rétegből álló nyakláncok, de még mindig divatos kiegészítőknek bizonyulnak. Az ilyen láncok kiválóan passzolnak az egyszerűbb oversize felsőkhöz és a kevésbé elegáns, inkább sportosan nőies stílushoz. Általuk könnyű kifejezni az egyéniséget, mivel a legkülönfélébb medálok által mindenki megtalálhatja magát.

2014 bizsu divat

2014 bizsu divat

Ha nem szívesen hordasz nagy vagy lelógó nyakláncokat, akkor szerencsére választhatod a hangsúlyos fülbevalókat is, ugyanis ezekből is hasonlóképpen nagy választék vár. A fülbevalók közül a kövekkel kirakott darabok a divatosabbak, illetve a szezon egyik újítása, az ear cuff. Egy olyan trükkös fülbevalóról van szó, ami nagyon feltűnő dísznek számít, mivel klipsz vagy extra akasztó segítségével úgy lehet rögzíteni, hogy az ékszer nem csak a fül alsó, hanem a felső részén is meg fog jelenni.

A különleges gyűrűk terén is a feltűnő, egyedi darabok hódítanak. A szezon fő újítása, a többujjas megoldás. A vagányabb stílusba illeszthetőek be. Ezek a bizsuk ugyanis sokkal jobban mutatnak a szegecselt kiegészítők és a szintén divatos bőrruhák társaságában. Természetesen a szolidabb stílust előnyben részesítők is találhatnak visszafogott bizsukat, ám ezek nem számítanak túl divatosnak idén.