Farmos játékok fiatalnak, idősnek

Ismerősen hangzik, hogy „megyek a farmra, elvetek egy kis búzát.” Itt ne gondoljunk nagy dologra, hisz csak egy játékról van szó. Persze több farmos játék létezik, de, hogy melyik a jobb, azt mindenki maga dönti el. Számos internetes játék létezik, melyek a fiatalok és idősebbek szórakoztatására születtek meg.

Ezek közül elég népszerűek a farmos játékok, melyeket ingyenesen és fizetősen is letölthetnek a játékos kedvűek. Már okostelefonra, tabletre is simán letölthetőek. Csak válogatni kell a jobbnál-jobb játékok közül.

Amennyiben utazásra indulunk, netán hosszabb útra, akkor okos ötlet szórakoztatni magunkat egy jobb játékkal. Persze nem mindenhol van internetkapcsolat, ezért olyan játékot is érdemes letölteni, amit lehet offline is játszani.

Farmos játékok

Farmos játékok

A különböző közösségi oldalakon is van lehetőség játszani ezekkel a farmos játékokkal. Lehetnek szomszédaink is az ismerőseink, akik segíthetnek az állatok etetésében vagy a növények termesztésében, esetleg ajándékokkal láthatnak el minket. De mi is adhatunk nekik ajándékokat és segíthetjük őket a farmjuk fejlődésében.

Igazán remek játékokat találhatunk, csak rendelkezzünk elég szabadidővel. Számos farmos játék díjazza a naponta belépést, mivel belépés után kapunk különböző bónuszokat. Ezzel is ösztönzi a játékost, hogy naponta legalább egyszer lépjen be. Valamint könnyítésként regisztrálni sem kell, mivel a legtöbb játék elfogadja a Facebook vagy a Google+ profilt. Csupán egy gombnyomás, és már regisztrálva is vagyunk, indulhat a játék. Megkereshetjük az ismerőseink közül azokat, akik szintén az adott játékkal játszanak. Amikor van egy kis időnk, lépjünk be, megkapjuk a napi bónuszt. Majd nézzük meg gyorsan, mit kell elültetni, mit kell learatni, az állatok kapjanak enni, és ennyi. Persze, amikor több az időnk, akkor több ideig játszhatunk, akár egész nap is.