Ezeket vesd be narancsbőr ellen!

A combon, a csípőn és hason éktelenkedő narancsbőr ellen próbáld ki az alábbi természetes módszereket, minden bizonnyal segíteni fognak a kellemetlenségek eltüntetéseben!

Töltsd fel a szervezeted antioxidánsokkal!
Illessz az étrendedbe minél több bogyós gyümölcsöt és citrusfélét! Ezek tartalmazzák a legtöbb antioxidánst, a bőrt károsító szabadgyökök ellenségeit.

Igyál zöldet!
A zöld tea fogyasztása nagyban csökkentheti a narancsbőrt. Megállapították, hogy növeli az energiát, ezáltal kellő kitartást ad a testmozgáshoz és elősegíti a fogyást is. Erős antioxidánsai a szabadgyökök okozta bőrproblémákkal szemben veszik fel a harcot. Naponta 3 csésze zöld teától már nagyon jó eredményt várhatunk.

Egészséges zsírok
A telített zsírokat cseréld le egészséges omega-3 zsírsavakra, azaz egyél minél több diót, olajos halat, hal- és lenolajat! Ezek javítják a vérkeringést és táplálják a bőrt, azaz simább bőrfelületet eredményeznek.

Narancsbőr

Narancsbőr

Mozgás
Bármennyire is szeretnénk hinni, hogy nem így van, a rendszeres testmozgás elengedhetetlen a narancsbőr legyőzéséhez. A mozgás javítja a nyirokelvezetést, fokozza a vérkeringést és eltávolítja a méreganyagokat a sejtekből, miközben szépen kidolgozott izmokra is szert tehetünk.

Méregtelenítés
A bőr alatti szövetekben felhalmozódott méreganyagok alapvetően hozzájárulnak a narancsbőr megjelenéséhez. A dohányzás, az alkohol, a túl sok kávé, az egészségtelen élelmiszerek, a sok cukor mind rontja a helyzetet. Ezek helyett igyunk nagyon sok vizet és kezdjünk el mozogni.