Extra erős rugós vakondcsapda vakond ellen!

A vakondok alagutakon át közlekednek, de az alagutak nem csupán a föld alatti utak. A vakondok az alagutak végén speciális kamrákat ásnak, amelyek hálószobákként szolgálnak. Előfordul, hogy a vakondok az alagutak sorozatában generációk óta élnek, mielőtt mozognának.

Vakond ellen ott van az extra erős rugós vakondcsapda ami igen kedvezményes áron kapható az elriasztok.hu weboldalon, tehát nézzen be bátran hozzánk és még többet tudhat meg a vakond riasztókról, valamint megtekintheti teljes kínálatunkat is. A vakondok az idejüket alagutak ásásával és élelem vadászatával töltik. Az állandó alagút átmérője általában körülbelül 5 cm és a felszín alatt 20–30 cm, míg az ideiglenes alagutak általában közvetlenül a talaj felszínén vannak. Tévhit, hogy a vakondok a kertekben azért túrnak, hogy megegyék a növények gyökereit. Valójában a kerti talajban található földigiliszták után vadásznak. A vakondok annyira szeretik a földigilisztákat, hogy naponta csaknem testtömegüket meghaladó földigiliszták esznek.

Vakond

Vakond

Az extra erős rugós vakondcsapda használata nem túl nehéz. A feladat nem túl bonyolult. Először meg kell találnunk a vakondok átjáróit. Ehhez használhatunk erre a célra készített eszközöket, vagy csak egy egyszerű botot, amelyet be lehet helyezni a földbe, hogy meghatározzuk, hol vannak a talaj átjárói, a vakondtúrás mellett. A megtalált átjáró felett távolítsa el a talajréteget, és illessze be a csapdát az átjáróba úgy, hogy a vakond áthaladjon a csapda lábai között. Fedje le az elhelyezett csapdát földdel úgy, hogy ne kerüljön napfény az alagútba, mert ebben az esetben az állat nem mozdul tovább, mert észreveszi a csapdát. A csapdaérzékelő megérintése aktiválja a csapdarugót és elfogja az állatot. Bővebben a vakondok elleni csodás eszközökről az elriasztok.hu weboldalon olvashat majd.