Esküvői ruhaszalon – álom ruhák a nagy napra

Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy esküvő meg kell találni a menyasszony számára a tökéletes ruhát. Ebben nyújt segítségét a Glória esküvői ruhaszalon, amely több mint 80 éves fennállásának és a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaknak köszönhetően biztosítja, a legmagasabb minőséget és egyedi ruhákat.

Esküvői ruhaszalon bő választéka megtekinthető online a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. A legjobb minőség mellett, mérsékelt áron kínáljuk a magas minőségű és egyedi tervezésű ruháinkat. Olyan márkák ruhái közül válogathat a kedves ara, mint pl. KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, LA SPOSA, SAN PATRICK, BIANCO EVENTO. A már meglévő ruháink mellett, manapság egyre jobban igyekszünk az egyéni elképzeléseket is megvalósítani. A ruháink kölcsönzési árai 30.000-240.000 Ft között mozognak. Ahhoz, hogy a menyasszony megtalálja a számára ideális ruhát, fontos, hogy olyan személyeket hozzon magával a ruhapróbára, akiknek amúgy is adunk a véleményére és tudjuk, hogy a legjobbat akarják számunkra. Viszont, nagyon fontos, hogy végül a menyasszony saját maga hozza meg a döntést, hiszen az Ő napja, róla szól és Ő kell, hogy jól érezze magát benne.

Esküvői ruhaszalon

Esküvői ruhaszalon

A ruhapróbákra előre egyeztetett időpont alapján lehet jelentkezni, melyre érdemes fehér illetve testszínű alsóneműt húzni. Mindenképp figyeljünk arra, hogy a melltartónak levehető legyen a pántja, mivel a topos felsőknél zavarhatja az összhangot. Azok számára, akiknek már megvan a nagynap dátuma érdemes előre gondolkodni, ugyanis évvégén mindig szuper akciókkal várjuk a házasulandókat. Az üzletünk személyesen felkereshető Budapesten az Erzsébet körút 44-46-os házszám alatt, továbbá elérhetőek vagyunk a következő telefonszámokon: 06 70 907 6144 vagy 06 36/1 322-2071.