Erőforrás hiányában egy pályázat finanszírozó hitel betöltheti az űrt

Sok vállalat élne a pályázati lehetőséggel, de erőforrás hiány miatt még sem vágnak bele. Sokan nem tudják, vagy nem is értik, hogy a pályázat finanszírozó hitelekben mekkora lehetőség rejlik.

Tisztában van azzal, hogy milyen hitel lehetőségekkel élhet az Ön vállalata? Ha nem, akkor a Forráscentrum segítséget fog ebben is nyújtani. Egy személyes konzultáció során a szakemberek minden lehetőséget felvázolnak, amely csak számításba jöhet. Természetesen igénybe lehet venni az ingyen elérhető pályázatfigyelő szolgáltatást, amelynek keretében a hitelekről is értesítést küldenek. Amennyiben azonban nincsen tisztában és nem is látja át, hogy a különféle hitellehetőségek mivel járnak, miben nyújtanak segítséget, akkor a szakember megléte nagyon fontos a teljes folyamat során. Segítenek a hitelügyintézésben és a hitel felkutatásában is.

Hitelügyintézés

Hitelügyintézés

A cégek továbbfejlesztése tehát sok esetben csak hitel segítségével oldható meg. Egy-egy projekt sokszor akkor finanszírozási igénnyel jelentkezik, amely önerőből egyáltalán nem oldható meg. Az optimális és igen kedvező hitellehetőségek felkutatása a szakember feladata. A megfelelő hitel kiválasztása az első lépés, ezután következhet csak a hitelfelvétel teljes ügyintézése. A hitelek segítségével fejlesztheti a telephelyét, esetleg építhet új ingatlant, vagy vásárolhat használt gépeket és berendezéseket. Sok vállalkozás hitelből vásárol személygépkocsit vagy tehergépkocsi. Az ÁFA finanszírozás, valamint a likviditási problémák leküzdésére is tökéletesen megfelelnek ezek a kedvezményes hitellehetőségek. A hitelek mellé továbbra is érdemes a pályázatokkal foglalkozni, hiszen a kettő kombinációjával még egyszerűbb lesz egy-egy beruházás megvalósítása. A pályázati összegek segítségével a vállalkozásoknak sokkal kisebb terhet kell majd elviselniük a jövőben. A vállalkozói hitelek igénylésekor minden esetben bekérik az üzleti tervet, amelynek elkészítése szakembert kíván. A Forráscentrum szakemberei előzetes díj felszámolása nélkül végzik el ennek elkészítését, így előzetes költségekkel nem kell számolni. Olyan esetekben is sikerre viszik a hitelügyintézést, amikor egy hitelkérelem már elutasításra került.