Eredetvizsga a Kocsigurunál, Budapesten

Minden gépjármű esetében kötelező megcsináltatni az eredetvizsgát. Az eredetvizsga legfontosabb célja, hogy megállapítsa, hogy az adott jármű azonosítói, mint például az alváz, motorszám és típustábla gyári eredetűek e vagy sem.

[wp_ad_camp_1]

Az eredetvizsga nagyon fontos! Mindez egy zárt és titkos vizsgálati rendszerrel történik, úgy hogy a gépjármű egészét az összes sajátosságával, specifikumával együtt a szakemberek összehasonlítják az összes gépjármű adataival, illetve elemeivel. Az első és legfontosabb dolog, amit az eredetvizsgáról tudni kell, hogy minden gépjármű átírásához szükséges, nem csak azokhoz az autókhoz, amelyeket külföldről hoztak be. Hogyha az eredetvizsga elkészült, akkor összesen hatvan napig lehet felhasználni, mivel addig érvényes. Gépjárműváltás esetén mindig újat kell készíteni, maximum tizenöt nap alatt. Az eredetvizsgához természetesen néhány iratra is szükség van, és ezek a következők: forgalmi engedély esetleg műszaki adatlap; a jármű forgalmi engedélyében, valamint törzskönyvében szereplő tulajdonos, vagy az adás-vételi szerződésben vevőként szereplő személy fényképes igazolványa és lakcím kártyája; hivatalos meghatalmazás abban az esetben, ha a jogszerű tulajdonos nincs ott a vizsgálatnál; a meghatalmazott fentiekben említett személyes iratai.

Eredetvizsga

Eredetvizsga

Cégek (jogi személyek esetén) a következő iratokra van szükség: a cég kilencven napnál nem régebbi kivonata; a cég aláírási címpéldánya; az aláírásra jogosult személy okmányai (útlevél vagy személyi igazolvány vagy jogosítvány és lakcím kártya); hivatalos meghatalmazás abban az esetben, ha nincs jelen a helyszínen az aláírásra jogosult személy, a meghatalmazott személy személyes okmányai. Látogasson el a www.kocsiguru.hu weboldalra és csináltasson itt eredetvizsgát. Kérdés esetén hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre.