Emlékoldal az elhunytakért

A Lapidaris két részből tevődik össze: az elhunyt síremlékén található Lapidaris Kőből és az ehhez hozzákapcsolt emlékoldalból, ami a lapidaris.com weboldalra kattintva lesz elérhető.

Emlékoldal rendelhető a lapidaris.com weboldalon méghozzá igen jó áron, ezért ha egy emlékoldallal szeretne megemlékezni elhunyt szeretteiről, akkor mindenképpen érdemes hozzánk fordulni, hiszen mi segítünk ebben. Az emlékoldalra képeket, régi közös történeteket és idézeteket is fel lehet tölteni. A hozzátartozóink emlékének megörökítése nagyon fontos a következő generáció miatt hiszen a régi történetek által  átadhatjuk az értékeket és ezáltal jobban meg is ismerhetik az elhunytat. A gyerekek és az unokák hálásak lesznek majd hogy nem hagyjuk veszni ezeket az értékes történeteket, fotókat, hanem emléket állíttunk szeretteinknek miután azok eltávoznak az élők sorából. A Lapidaris Kő egy NFC chippel rendelkezik, amely teljesen vízálló, és ellenáll minden időjárási körülménynek is. Ha a mobiltelefonunkat a Kőhöz érintjük, akkor pedig azonnal megnyílik a hozzá tartozó emlékoldal.

Emlékoldal

Emlékoldal

Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg a Lapidaris kövekről, a rendelésről, vagy megtekintené az árakat, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a lapidaris.com-ot, és itt lehetősége lesz majd megtekinteni bemutatkozó filmünket is ha kíváncsi lenne szolgáltatásainkra. Ha netán kérdések merülnének fel az emlékoldallal kapcsolatban, vagy kérdése lenne a rendelésről, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@lapidaris.com e-mail címre írva, vagy töltse ki űrlapunkat nevének, üzenetének és e-mail címének megadásával mi pedig visszajelzünk majd önnek.