Élvezze ki az egyedülálló siklósi élményeket!

Ha csodálatosan szép helyeket szeretnénk látni, ha teljesen egyedi, különleges kényeztető szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, ma már igazán nem kell emiatt külföldre utazni, hiszen hazánkban is számos nagyszerű lehetőség van, olyan dolgok, melyekről talán még nem is hallott. Most Siklóst mutatjuk be, melyet mindenképp érdemes felkeresni páratlan szolgáltatásai miatt!

A Siklósi Vár 2011-ben lett felújítva. A vár a maga korában az egyik legkorszerűbb hadászati létesítmény volt, és egyben az egyik legjelentősebb reneszánsz stílusú építmény is. Még a 18. században alakították ki a Batthyányiak mai formáját, avagy a barokk várkastélyt. A várban számos izgalmas látványosság várja az érdeklődőket, így értékes műemlékek, a Tenkes kapitánya panoptikum, a középkori kínzóeszköz kiállítás, vagy épp a hadtörténeti kiállítás.

Siklósi vár

Siklósi vár

A vár közvetlen szomszédságában, 2010-ben egy merész látványelemekkel megálmodott élményfürdő is épült, mely a Siklósi Thermal Spa nevet kapta. 2.000 négyzetméter vízfelülettel, hat felnőtt és három gyermekmedencével várja a fürdőzni vágyókat. A medencéket színpompás bástyák veszik körül, melyek mindegyike egy-egy meglepetés élményt rejt! A nyugalomra, és gyógyulásra vágyó vendégek két 36-38 fokos termálvizes ülőmedencében, valamint az emeleten kialakított Juice és koktélbár kellemes környezetében lazíthatnak.

Igazi kedvezményekkel várja 56. életévüket betöltött vendégeket a termálfürdőbe átjárással rendelkező, art deco stílusú, kifogástalanul elegáns Hotel Castello. Jó, ha tudod, hogy február 1-től egészen március 31-ig érvényes a Castello Senior 3=4 éj csomag, ami vasárnapi vagy hétfői érkezéssel félpanziós ellátást és fürdő korlátlan használatát biztosítja, sőt még belépőt is a Siklósi Várba, az egyéb kényelmi szolgáltatásokról már nem is beszélve.