Élvezze a téli hideget a cserkeszőlői fürdőben!

Amikor hideg van, így különösen a téli hónapokban a legtöbb embernek megnő az igénye a kényeztető, vagy pihentető wellness programokra. Szerencsére hazánk bővelkedik a lehetőségekben, csak győzzön az ember válogatni az ajánlatok között. Cserkeszőlő egyike a legjobb wellness programokat kínáló fürdőnek. Az Észak-alföldi Régió déli részének a legsikeresebb, a legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye.

A település fő vonzereje lett az alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos hévíz, mely számos pozitívummal kecsegteti az oda látogatókat. A Cserkeszőlő Gyógy- és Strandfürdő mintegy 8 hektárnyi területen terül el. Tudni kell, hogy külső medencéinek egy része még télen is üzemel. A fürdőben kilenc különféle medence nyújt a forróságban enyhülést, a hidegben felmelegedést. Minden korosztály megtalálja itt, ami keres, ugyanis nem csak gyógyvizes medencék vannak. A tervezők gondoltak a gyermekekre, családokra, úszókra és persze azokra is, akik különleges élményekre vágynak.

Cserkeszőlői fürdő

Cserkeszőlői fürdő

A téli, hideg időjárásban egy komplex, fedett, háromszintes szolgáltatóegység biztosítja a nemzetközi trendeknek is tökéletesen megfelelő, az időjárástól teljesen független termálfürdő-szolgáltatásokat. A fürdő gyógyászatán a gerincbetegségek specialistája, de az összes OEP által támogatott fizioterápiás kezelés is megtalálható. A gyógyvíz viszont nemcsak a mozgásszervi betegségeket gyógyítja, hanem némely bőrprobléma esetében is segítséget kínál.

Ha tehát szeretnél egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, akkor érdemes felkeresni ezt a remek fürdőt, ahol a természetgyógyászok alternatív gyógymódok egész sorával állnak a vendégek rendelkezésére, de a modern szépségszalon fodrászattal, pedikűr és manikűr-kezeléssel is adott. A Cserkeszőlő Gyógy- és Strandfürdő Szépkártya elfogadóhely!