Élvezze a pihenés minden percét a Thermal Hotel***Superiorban!

Elismert szállodánk a háromcsillagos Thermal Hotel***Superior Mosonmagyaróváron várja vendégeit igazán kedvező csomagokkal és a kikapcsolódást minden lehetőségével. A Szigetköz szívében csodálatos tájakkal és sportolási lehetőségekkel találkozhatnak az aktív kikapcsolódás hívei, wellness részlegünkben pedig maximális feltöltődhetnek a pihenni vágyók. Szállás szempontjából tehát wellness- és gyógyszállodánk a lehető legjobb választás!

A Thermal Hotel***Superior olyan medencékkel várja kedves vendégeit ahol a termál víz nem csak a kényeztetést biztosítja, de még a gyógyulásra is alkalmas. A mosonmagyaróvári gyógyvíz Európa öt legjobb hatású gyógyvizeinek egyike. Szállodánk közvetlenül a termálfürdőre épült, így ha mellettünk dönt nem kell ingáznia a fürdő és a szálló között, mindent egyetlen helyen megkap és még a város központja is csupán csak pár percre található.

A háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár*** Superior igazán nagyszerű szobákkal várja vendégeit. Adott a 44 minden extrával felszerelt kényelmes kétágyas szoba, ahová igény szerint pótágyak is kérhetőek a gyermekek számára, valamint adott a 2 összenyitható családi szoba is, illetve 1 remek apartman például nagyobb baráti társaságok részére.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár szoba

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár szoba

Szállónk igazán nagyszerű wellness szolgáltatásokat tud biztosítani, úgy mint a különleges masszázsok, a finn- és infraszauna, pezsgőfürdő, jade köves masszázságy, sóbarlang. Természetesen gyógyszállodánk a lehetőségek széles tárházát kínálja a gyógyulni vágyók számára is, hiszen számunkra különösen fontos az egészség megőrzése.

A Thermal Hotel*** Superior Mosonmagyaróváron a legjobb választás ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni és biztos akar lenni abban, hogy a pihenés minden percét élvezni fogja! Várjuk remek akciókkal, különleges ajánlatokkal!