Előzze meg a bajt, kérje a nyomvonal meghatározást!

Ha valami nincs rendben a lefolyóval,vagy csak szeretne meggyőződni annak épségéről, akkor a nem ismert földalatti csővezetékek útjának feltérképezését bízza szakembereinkre! Ha a házat nem saját maga építette, így nem ismeri a lefolyó útját, ha a problémamentesen eltelt hosszú évtizedek után jelentkezik gond, ha valamilyen meghibásodás történik, akkor az első lépés mindenképp a feltérképezés!

A nyomvonal meghatározása tulajdonképpen a lehető leghatékonyabb kármegelőző tevékenység, amit ma ismerünk! Ez a remek módszer a későbbi, esetlegesen bekövetkező dugulási problémák hatékony elkerülését eredményezi. Az általunk biztosított nyomvonal meghatározás során lehetőség nyílik a vízvezeték, és a gázvezeték felkutatására, de a villanyvezeték nyomvonalának meghatározására is.

Nyomvonal meghatározás

Nyomvonal meghatározás

A szakembereink által végzett nyomvonal keresés lehetővé teszi minden típusú csővezeték feltérképezését,méghozzá hihetetlen pontossággal, anyagra és méretre tekintet nélkül. A nyomvonal felkutatását csapatunk az Easyloc nevű rendszer segítségével tudja megvalósítani. A nagymértékben leegyszerűsített behatárolás segítségével az esetleges vezetéksérülések sikeresen megelőzhetőek, a földmunka-gépek tevékenysége pedig optimalizálható.

Ha szeretné megelőzni a bajt, akkor kérje szakértőink segítségét, akik a házához tartozó vezetékek, és a csőrendszerek felkutatása érdekében a nyomvonal meghatározás modern technológiáját alkalmazzák!