Eldugult a lefolyó?

Rengeteg ötletet olvashatunk a lefolyók kidugítására vonatkozólag. Ám ezek inkább csak megelőzésként működnek jól. Sokszor említik az apróbb hajszálakat mint a fő dugulást okozó tényezőket. Nem csupán ezek okozhatnak gócot a kád lefolyójában vagy a mosdónál.

A szappanok és a sampon is lehet ludas ilyen ügyben. Ezért jó megelőzésnek számít, ha kevesebb sampont, illetve a konyhában mosogatószert használunk. Ha már nem segít sem a pumpa, sem a vegyszerek, akkor érdemes szerelőt hívni a dugulás elhárításához.

A duguláselhárítás garanciával ajánlja cégünk, így nem kell aggódnia, hogy több költséggel jár a probléma megoldása. Mit jelent a duguláselhárítás garanciával? Ha Önnek 24 órán belül gondja akad a lefolyóval, melyet előzetesen a mi vállalatunk szakembere javított, akkor azt ingyenesen megszereljük.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás garanciával érdemes igénybe venni, amit nem minden vízvezeték szerelő kínál. Sajnos sok esetben hallunk olyasmiről, hogy a szerelő másnap is felszámolta a munkálatok költségeit. Ám cégünkkel ez nem fordulhat elő, mert nálunk első az elégedett ügyfél. Ezért is kínáljuk a duguláselhárítás garanciával. Minőségi munkát végzünk, és minden szerelés után duguláselhárítás garanciával látjuk el.