Eladó lakás Miskolc a keresése tárgya? Nálunk megtalálja!

Eladó lakást keres Miskolcon, vagy el szeretné adni a Miskolcon vagy Borsod megyében található ingatlanát? Válasszon minket, ha azt szeretné, hogy kiváló szakemberek gondoskodjanak az adásvétel problémamentes lebonyolításában. A csapat tagjai között több diplomás marketing és kommunikációs szakértők, értékesítők vannak, illetve a lakás, ház körül elvégzendő további szolgáltatásainkat is egytől egyig megbízható, pontos szakemberek nyújtják.

Az ingatlankínálatunkba folyamatosan keresünk és kínálunk Miskolcon található lakásokat, a város teljes területén, így az Avas, Kilián, Szentpéteri kapu, belváros, Győri kapu, Diósgyőr, Hejőcsaba területén. Az eladó miskolci lakáskínálatunk felöleli az egy szobás garzonlakásokat, a 1,5, 2, 3 szobás lakásokat. Kínálunk és keresünk lakóparki lakásokat a Szentgyörgy, a Dóczi és a lakóparkban, társasházi lakásokat, amelyek lehetnek panelprogramosak, felújítandóak, vagy felújítottak is. A miskolci gázos, tégla lakásokat is gyorsan el tudjuk adni.

A weboldalunkon található ingatlantérkép segítségével még könnyebben megtalálható az ideális eladó lakás Miskolc város területén.

Az eladó lakás Miskolc team a lakások értékesítésén túl vállalja eladó miskolci ház, garázs, ingatlanok adásételének lebonyolítását, mint miskolci ingatlaniroda.

Érdemes gyakran ellátogatnia weboldalunkra, hogy az aktuális kiemelt eladó miskolci lakások közül tudjon válogatni, illetve értesüljön az aktuális akcióinkról is. Ha a hazmiskolc csapatot a  facebook oldalon is követ, akkor elsőként értesülhet a legjobb eladó miskolci ingatlan ajánlatokról.

Eladó lakás Miskolc

Eladó lakás Miskolc

Ha a megtalálta a legjobban megfelelő eladó lakásokat Miskolcon, akkor az előválogatást követően teljesen díjmentesen mutatjuk be Önnek a kiválasztott ingatlanokat Borsod megye területén, és ügyvédünk közreműködésével az adásvétel teljes folyamata gondmentes lesz.

Ha sürgős az ingatlan adásvételi szerződésének megkötése, akkor az eladó miskolci lakások és eladó miskolci házak esetében akár 24 órán belül elkészítjük az energetikai tanúsítást.

Eladta a lakását? Nem vett még új ingatlant? Költöznie kell, mert köti a szerződés? Számos albérletet kínálunk Miskolcon, ahol az új otthona megvásárlásig megoldhatja a lakáskérdést.

Szolgáltatásaink nem pusztán az eladó miskolci lakások adásvételére terjed ki, hanem a professzionális megoldásokat adunk a lakásfelújításhoz, kertépítéshez, a költöztetéshez, kertépítéshez, de akár épülettervezéshez, illetve speciálisabb, például ipari ingatlanok hasznosításához is.

További információkért keressen minket az elado-haz-miskolc.hu oldalon.