Éjszakai recepciós munka szuper fizetéssel

Amennyiben egy jól fizető munkát keresel, és emellett még utazni is szeretsz, akkor a hajós munkákat egyenesen neked találták ki. Nem egyszerű munkát találni ma már akkor sem, ha az embernek van tapasztalata, beszél idegen nyelveket, illetve ha munka lenne is, akkor a fizetés olyan minimális amiért nem éri meg naponta nyolc órát keményen ledolgozni. Ha igényes munka ajánlatokat keresel, akkor a Crew Agency irodájában a helyed!

Az éjszakai recepciós munka folyami hajón nagyszerű lehetőséget kínál számodra, amennyiben rendelkezel a szükséges feltételekkel. Egy recepciósnak persze nincs mindig könnyű dolga, bár ez elmondható minden olyan munkakörre, ahol emberekkel kell foglalkozni. Vannak akik a kötözködnek, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a reklamációt is a recepción adják le az emberek. Sokak számára emellett az is gondot okoz, hogy éjszaka dolgozzanak és nappal aludjanak. Ha viszont mindez számodra nem jelent problémát, jól kommunikálsz, akkor tiéd a pálya.

Éjszakai recepciós munka folyami hajón

Éjszakai recepciós munka folyami hajón

A legfontosabb feltételek, melyeket az éjszakai recepciós munka során kérnek a folyami hajó társaságok az az erős német nyelvtudás, avagy nem elég, ha megérted amikor hozzád beszélnek, el is kell tudnod csevegni az érkező vendégekkel. A recepciós munkakörben szerzett szakmai tapasztalat ugyancsak nem hiányozhat. Ezzel szemben amit mi kínálunk az a magas kereseti lehetőség  teljes ellátás és szállás mellett, a szezon végéig szóló szerződés, illetve a kiutazás költségét is a cég állja.

Ha az éjszakai recepciós munka folyami hajón elnyerte a tetszésed, eleget teszel a fent említett feltételeknek, emellett rendelkezel érvényes útlevéllel és azonnal tudnál is kezdeni, akkor a Crew Ageny máris várja a jelentkezésed, ne tétovázz! Ragadd meg az alkalmat és keress végre annyi pénzt, amennyiből kényelmesen megélhetsz jó ideig!