Egyszerű fogpótlás implantátummal

Az implantátumos fogpótlás esetén nincs szükség csontszövetekre vagy műtét által beültetett mesterséges csontpótlások alkalmazására, és ez csökkenti majd a beavatkozás árát. Az IHDE-re fogászati implantátumok teljes terhelhetőséget és tökéletes rágási funkciót biztosítanak azonnal, tehát az eredmény érezhető lesz egy szempillantás alatt.

Fogpótlás implantátummal elérhető végtelenül kedvezményes áron csakis a fog-ma.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és forduljon hozzánk, ha ön is megoldást szeretne találni a fogproblémáira, és egy hosszútávú megoldást keres. Az implantátumok nagy többsége egyetlenegy darabból áll, nincs összekötő elem a mesterséges gyökér és a szuprakonstrukció (korona vagy híd) között, amely mikrohézagot hozhatna létre (a mikrohézagba baktériumok jutnának be, és így teljesen tönkremenne az implantátum). IHDE implantátumokat közel 20 éve fejlesztik, és radikálisan csökkenteni tudják a kezelési időtartamot. A fogászati és szájsebészeti beavatkozásokon erősen támaszkodnak az azonnali terhelés módszerére, amelyet régóta alkalmaznak már a traumatológiában.

Fogpótlás implantátummal

Fogpótlás implantátummal

Amennyiben esetleg kérdéseket tenne fel nekünk az implantátumokról, az árakról vagy a beavatkozás menetéről és előnyeiről, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti nekünk csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 321 5857 telefonszámot tárcsázva és kollégáink minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszolnak majd. Kérdéseit e-mailben is felteheti nekünk, csak írjon az info@fog-ma.com e-mail címre. Ha bővebb leírást és több részletet szeretne olvasni a fog implantátumokról, azok beillesztéséről, az IHDE-ről, vagy  a fogászati kezelésekről, akkor nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat, a fog-ma.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd rólunk.