Egyedi ajándékok a különleges alkalmakra

Biztosan Önnek is okozott már gondot a szerettei születésnapjának közeledte, és az, hogy mivel is lepje meg őket? Vannak olyan időszakok, amikor semmilyen ajándék nem bizonyul jónak, hiszen valami nagyon különlegeset, illetve egyedit szeretnénk.

Szerencsénkre ma már Magyarországon is egyre jobban elterjednek a kreatív ajándékok, avagy az élmény ajándékok, melyek nem kifejezetten tárgyi jellegűek. A legtöbb esetben a férfiak részére való vásárlás jelent nagyobb fejtörést, hiszen a nők számára egy csokor virág, vagy egy márkás parfüm bármikor jó választás lehet. Ám a férfiak részére az effajta ajándékok nem igazán okoznak, akkora örömet, mint mi azt nők legtöbbször szeretnénk. Ám most mi mutatunk egy igazán különleges ajándék ötletet. Ez pedig nem más, mint egyedi születésnapi újság. Vagyis egy olyan összeállítás az ünnepeltről, amely minden fontos eseményt tartalmaz az eddigi életéről. Természetesen az ünnepelt születésével a címlapon. Amely magába foglalja az ünnepelt súlyát, nagyságát, szülők nevét, illetve még a születési helyét is.

Egyedi ajándék

Egyedi ajándék

A hír mókásan megszerkesztve az ünnepelt képével szerepel a címlapon. Egy igazán vicces és egyedi ajándék lehet, ugyanis az újság 12-16 oldalas terjedelmű is lehet akár. Az újság további tartalmát a születésnapos megszületésének napján kiadott napilapok, újságok aznapi híreiből állítjuk össze, így vissza tekinthet arra, hogy milyen eseményekkel  össze a születésnapjával. Ezek a cikkek között szerepelhet Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport és a Szabad Szó cikkei is. A férfiak részére még az Autó Motor Sport újságokból is tehetünk bele érdekességeket. Továbbá, hogy még fokozzuk az élményt személyre szabott keresztrejtvényt is készíttethetünk igény szerint.