Duguláselhárítás I. kerület területén kamera segítségével

A lefolyó eldugulása bosszantó probléma, amit általában csak szakértői segítséggel lehet elhárítani. Ha nem megfelelően használjuk a lefolyóinkat, nem ügyelünk a megelőzésre, és hosszú ideig szűrő nélkül mindent engedünk lefolyni, akkor az egy idő után biztosan el fog dugulni.

A duguláselhárítás I. kerület teljes területén elérhető szolgáltatás, így ha nem folyik le a víz, mert a lefolyó eldugult, akkor felhívhatjuk a duguláselhárítás I. kerület szakembereit, akik rövid idő alatt kiérkeznek a címünkre, és megvizsgálják az eldugult lefolyót. Kamerájuk segítségével pontosan meg tudják állapítani a dugulás helyét és mértékét.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Mindenképpen érdemes szakember segítségét kérnünk, ha nem megfelelően működik a lefolyónk, mivel ő teljesen fel tudja térképezni a lefolyórendszerünket, és nem csak a dugulást találja meg, hanem a többi szűkületet is, mert a kamera erre is képes, és mindent megmutat.

Ha a kamera segítségével megállapították, hogy hol keletkezett a dugulás, akkor sokkal könnyebb elhárítani azt. A dugulás mértékét is meg lehet határozni az előzetes feltérképezés során, így könnyebb kiválasztani a megfelelő eszközt a duguláselhárításhoz. Tehát a szakemberek kamerái nagyon hasznos szolgálatot nyújtanak.