Duguláselhárítás bontás nélkül, szakszerűen

Ha eldugul otthonunkban egy lefolyó, akkor az első gondolatunk között szerepel, hogy talán bontani is kell majd falat a javítások alkalmával. Ám, ha a mi cégünket választja, nem kell ezzel számolnia!

A XVII. kerületi duguláselhárítás bontás nélkül végzi el a munkálatokat. Tapasztalt kollégáink ügyelnek arra, hogy ne kelljen falat bontani még akkor sem, ha nagyobb a baj, ezáltal nem verjük önt még nagyobb költségekbe. Hogyan történhet bontás nélkül a duguláselhárítás? A dolog nagyon egyszerű – vélik a XVII. kerületi duguláselhárítás bontás nélkül szakgárdájának emberei. A lényege az eljárásnak, hogy vegyszermentesen oldja meg a dugulást oly módon, hogy különféle szerszámokkal a csőrendszerbe jutva megkeresik, majd megszüntetik a dugulást előidéző gócpontot. Így ez a megoldás garantálja, hogy kikerülhető legyen a fal bontása.

Duguláselhárítás bontás nélkül

Duguláselhárítás bontás nélkül

A XVII. kerületi duguláselhárítás bontás nélkül elvét valló munkatársak többéves szakmai tapasztalatából kifolyólag, már nem kezdőként látnak neki a dugulás elhárításának. Éjjel-nappal igénybe veheti munkálatainkat, és a legjobb, hogy ezért nem számítunk felárat. A bontás nélküli munkákat ünnepnapokon is vállaljuk, amiért természetesen nem számítunk fel plusz költségeket.