Csecsemők és kisgyermekek hallásvizsgálata

A fül orr gégészet Budapest XVI. kerületi magánrendelőjében lehetőség van a legkisebbek alapos kivizsgálására. A kisgyermekek és különösen a csecsemők hallásvizsgálata mindig kényes kérdés, hiszen ebben a korban nehéz felismerni a hallásromlás, halláskárosodás jeleit. A megbízható eszközökkel azonban teljes bizonyossággal megállapítható, ha probléma áll fenn.

A fül orr gégészet Budapest XVI. kerületében működő rendelőjében minden aggódó szülő, újdonsült anya és apa választ kaphat kérdéseire. Hogy a gyermek hallása kifogástalan-e, sokszor csak precíz eszközök segítségével deríthető ki, egészen addig, míg a vizsgálatra sor nem kerül, számos kétség gyötörheti a szülőket. Amikor az első gyanú felmerül, hogy a gyermek hallásával nincs minden rendben, érdemes mielőbb felkeresni a fül orr gégészet Budapest területén található rendelőjét.

Csecsemő hallásvizsgálat

Csecsemő hallásvizsgálat

Itt teljes körű kivizsgálás keretében mérik fel a gyermek hallását, állapítják meg az esetleges halláscsökkenés mértékét és annak okát felderítve nyújtanak hatékony kezelést. A kíméletes és fájdalommentes vizsgálat mellett a fül orr gégészet Budapest XVI. kerületi rendelőjében a családias légkör is a kicsik nyugalmát szolgálja.